Du kan bestille din egen utskrift hos oss.

Dette tilbudet gjeldere dere som er kresne fotografer eller har kresne klienter, som forventer det aller beste av kvalitet innen print. Om du er ute etter noe sånt og er trett på å lete over hele nettet etter noen som kan levere akkurat det du forlanger med perfekt fargehåndtering på noe av det beste print materialet som er tilgjengelig til fornuftige priser, kan du bestille ditt print hos oss.

 

 

 

 

 

Vi printer på forkjellig papir samt lerret, levert av ledende aktører i markedet. Vi bruker naturell produkter som mest mulig helse og miljøvennlig.

 

100% naturlig bomulls lerret.

 

 

 

 

 

 

Du kan sende oss filen for gjennomgang og vi vil klargjøre den til print. Alle kunder blir behandlet individuelt, og filer blir nøye sjekket før print både for sensor støv, dråper på objektivet, om fargerommet stemmer, at der ikke er out of range gamma, kontrast osv.

Hvert bilde som blir printet blir nøye sjekket for feil før vi påfører inntil 5 strøk med varnish med egenutviklet metode. Det beskytter bildet mot uv stråler samt man kan tørke støv av bilder uten å skade overflaten.

 

Nøyaktig kontroll av hver utskrift.

 

 

 

 

 

 

Lerrets print kan leveres på rull eller ferdig oppspent på ramme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen hvite kanter, ingen tap av bildeflate. Vi speiler alle kanter før print.

Speiler kanter

 

 

 

 

 

 

Du kan også be om større print, der vi deler opp bildet over flere rammer.

Et stort bilde delt inn i fem deler 250 x 110cm

 

 

 

 

 

 

Tabellen nedenfor viser noen grunnleggende formater og priser for Lerret Inkl. ramme og overflatebehandling, tung og tykk premium Fine Art papir med struktur og litt lettere med en delikat glans Satin papir.


Per dags dato leverer vi print med største lengde på kortende 60cm. (for lerret 50cm)
Langsiden så lang du ønsker.
Ta kontakt så hjelper vi deg med ditt print!